Reviews van deze auteur

Klantenservice staat klein geschreven

Review over Excluton

Helaas kan ik alleen maar afraden van Excluton. Na meermaals contact met Excluton klantenservice moet ik helaas vaststellen dat klant tevredenheid erg klein geschreven staat binnen deze organisatie. De geleverde terras bestrating (110m2 - 120x60) is met de tijd zo krom als bananen geworden, 1,5 cm en meer verschil op de hoeken. En Excluton weigert zich in alle vormen om hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Wij blijven nu zitten met de ellende en zullen noodgedwongen een advocaat moeten inschakelen aangezien Excluton klantenservice niet bereid is om naar ons verhaal te luisteren. Ze schuiven alles af op de verkopende tussen partij (die geen klacht wil indienen). Als producent mag je verwachten dat ze zelfstandig zorg dragen voor goede producten en vanzelfsprekend klachten hierover in behandeling nemen. Echt te schandalig voor woorden dat Excluton haar klanten zo in de steek laat. Zorg voor een oplossing en hou je klanten tevreden!

Reactie van Exclution;

Excluton neemt reclamaties serieus, wij vragen u alleen juridisch de juiste weg te volgen en de reclamatie te plaatsen bij het bedrijf waar u ons product heeft aangeschaft.
Indien de betreffende Excluton dealer van mening is dat de reclamatie gegrond is en het geen normale slijtage, verwerkings- of gebruiksschade betreft, zal hij deze met alle van belang zijnde informatie bij ons indienen waarna onze aftersales manager de reclamatie zal beoordelen en eventueel oplossen.

Met vriendelijke groet,

Michel V

Na 3x aangegeven dat de verkopende partij geen gehoor geeft blijven ze bij bovenstaand standpunt en reageren niet meer op nieuwe mails. Ze houden zich continue voor de domme en geven bewust geen gehoor op de gegronde klacht.

Sterke punten
Levering, daarmee is dan ook alles gezegd.

Zwakke punten
- Afschuiven van klachten
- Nog niet bereid zijn om de klacht zelfstandig te beoordelen
- Niet reageren op mails
etc.

reacties: