Excluton

Sierbestrating van Excluton | Topkwaliteit & Duurzaam | 45 Jaar ervaring Excluton biedt een groot assortiment sierbestrating. Met 2200+ producten heeft u keuze uit o.a. betontegels, keramische tegels, natuursteen tegels en klinkers.

Excluton Reviews

  belazerd door Excluton

  Wat een waardeloos bedrijf is dit. Afspraken worden niet nagekomen, telefoon wordt niet opgenomen. Adviseer te controleren waar je online tegel bedrijf te tegels vanaf levert. Is Excluton, niet doen!

  Sterke punten
  Gee

  Zwakke punten
  Klantenservice / levering

  Hofleverancier Hornbach

  Is de hofleverancier van Hornbach.
  Slechte kwaliteit tegels, komen geen enkele gemaakte afspraak na.
  Wees verstandig en koop elders

  Sterke punten
  Mooie praatjes.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  Kera Twice breekbaar

  Zeer slechte kwaliteit terrastegels: Kera Twice van de serie Moonstone Grey, afmeting 60x60. Scheuren in het keramiek na een aantal jaar. Aftersales is waardeloos: natuurlijk ligt het aan vanalles, behalve aan de tegels zelf. Oh ja: inmiddels zijn de tegels van nieuwe batches wel 0,8cm dikker gemaakt... Waardeloze firma! Ver van wegblijven!

  Sterke punten
  Bezorgen gaat snel

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit tegels
  Prijs/Kwaliteit slecht
  Tegels zijn erg glad
  Haarscheuren in keramiek
  Service kennen ze niet hier

  Slechte kwaliteit

  Hele slechte tegels waarvan de toplaag los laat en roest vlekken in komen na verloop van tijd . Service en garantie is heel slecht van deze fabrikant en laat veel te wensen over .koop deze tegels niet !!!

  Sterke punten
  Geen enkele verkopen gewoon troep

  Zwakke punten
  Heb geen goede punten meegemaakt

  Tegels breken bij leggen

  Het is dat 0 sterren niet mogelijk is, maar wat een slecht bedrijf is dit zeg. Tegels breken onder je handen, zitten zelfs al gebroken in de verpakking. En dan lekker makkelijk terug verwijzen naar de retailer. Schuld ligt niet bij de dealer, Excluton zelf levert slechte kwaliteit tegels. En dan een claim afwijzen, omdat je kapotte tegels in het pak moet laten zitten. Beetje lastig hè, als ze kapot gaan tijdens het verwerken (door een ervaren hovenier!). Ze proberen recht te praten wat krom is. Zo ontkom je makkelijk aan je verantwoording door het terug te leggen bij de dealer. Excluton, tijd dat jullie zelf de zaken op orde krijgen en klanten met klachten tegemoet komen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit tegels
  Slechte klantenservice

  Zeeeer slechte kwaliteit tegel

  Wij hebben de Noviton betonart tegels gekocht. Na drie maanden heeft het bovenste losgelaten. De beschrijving wat ze geven is dus niet correct. Helemaal geen stevige tegels. Na lange discussie en mail contact hebben wij uiteindelijk ons geld met veel moeite terug gekregen.

  Sterke punten
  Geen!!!

  Zwakke punten
  Alles is slecht bij excluton!!

  Excluton Noviton (coating)

  Van begin af aan problemen met loslatende coating. Via leverancier aangekaart. Excluton aanvaard de aansprakelijkheid en komt met een voorstel. Dit is echter totaal niet toereiken en Excluton weigert nader tot elkaar te komen. Leverancier komt met een aanvullende vergoeding die eigenlijk van Excluton zou moeten komen. Wat een waardeloze service van Excluton die op de hoogte zijn van de problemen met deze tegels.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Waardeloze. after sales service

  SLECHT! Komt niet overeen!

  Hadden buiten een foto gemaak van de tegel die geleverd moest worden. De geleverde kleur week totaal af!
  Koop hier NOOIT! Service zeer slecht.
  Ook waren een aantal tegels kapot.

  Sterke punten
  Openingstijden

  Zwakke punten
  Totaal GEEN service!

  Excluton tegels brokkelen af

  Bij het uitpakken van de tegels waren er al meer dan 10 kapot.Afgebrokkeld.
  Deze zijn retour gegaan en hebben andere tegels gekregen via Huzink in Geesteren.
  Een aantal weken nadat de tegels door een vakbekwaam hovenier in de tuin zijn gelegd beginnen de tegels af te brokkelen.
  Hier heb ik de leverancier Huzink mee geconfronteerd maar die ontkent alle aansprakelijkheid en zegt dat het afbrokkelen en andere spontane beschadigingen(het lijkt of de tegels spontaan uit elkaar vallen)
  heel normaal is en dat dit bij de firma Huzink in de monsteropstelling ook het geval is.
  Daarna heb ik contact opgenomen met Excluton rechtstreeks maar in eerste instantie reageren die helemaal niet.Uiteindelijk ( na een stuk of 6 emails) antwoord van Excluton waarin zij proberen duidelijk te maken dat de verantwoordelijkheid niet bij Excluton ligt maar bij de retailer ( Huzink)
  Maar Huzink heeft de tegels niet gemaakt,dus dat is niet correct.
  De retailer en de producent Excluton spelen elkaar de bal toe en de consument is de dupe.
  EXCLUTON VERKOOPT WILLENS EN WETENS ROTZOOI EN VERSCHUILT ZICH VERVOLGENS ACHTER DE RETAILER.
  wat een stelletje laffe honden. KOOP GEEN PRODUCTEN VAN EXCLUTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie review

  Nero-tegels Excluton brokkelen na aantal dagen spontaan af!

  Ook ik heb een vergelijkbare ervaring als dat mensen eerder schreven (zie ik helaas nu pas). Wij hadden 60x60x3 cm Nero betonnen terrastegels van Excluton besteld. Na 2,5 maand wachten ontvingen wij een 'nieuwe levering'. Tegels zagen er prima uit, geen mankementen, geen schades. Maar... een week nadat de tegels gelegd waren (en NIET aangetikt waren met hamer o.i.d.), begonnen er spontaan stukjes van af te breken! Zowel aan de randen als in het oppervlak. Contact gezocht met Excluton, maar die zeggen inderdaad niet verantwoordelijk te zijn!? Terwijl het HUN tegels zijn!? En ook de leverancier, in dit geval Nusierbestrating, neemt geen verantwoordelijkheid, die zegt dat er altijd wel een plekje in het oppervlak kan zitten. Maar dit is veel ernstiger. De helft van de tegels van het terras is beschadigd. Kortom: Het zijn kwalitatief slechte betontegels, en zowel Excluton als Nusierbestrating verdienen een zware onvoldoende, omdat ze allebei het probleem niet erkennen en en geen verantwoordelijkheid nemen.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit betontegel. Nemen geen verantwoordelijkheid, nemen de klacht niet serieus, nemen de klacht niet aan.

  Excluton Delft tegel ZEER SLECHT

  Excluto levert zeer slechte tegels (Delft motief) begonnen na twee weken al gaatjes te vertonen. Fabricagedatum feb 2021. Expertiserapport afgeven zonder echt fysiek gekeken te hebben. Onder bestratingskosten uit proberen te komen, omdat het bij levering al mankementen zouden zijn. Echt heel vreemde houding en slechter kan niet. Dhr Michel Verheij van Excluton bv neemt als fabrikant totaal geen verantwoordelijkheid danwel moeite om klachten over zijn slechte product juist op te lossen, maar verschuilt zich achter de retailer die vervolgens weer wijst naar Excluton. Ze zijn zeker nog niet van mij af. Oplichters, niet intrappen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review

  Slechte tegels

  Wij hebben de exclution soft comfort Nero besteld. Al het vuil, zand, voetstappen en vegen blijft erop liggen. Het is een ramp. De stratenmakers die het gelegd hebben met 25 jaar ervaring. Wisten niet wat ze zagen. Een poreuze tegel, gloednieuw gelegd en ziet eruit alsof het er al 30 jaar ligt. Fabrikant gemaild maar mailt niet terug. Word je toch. Verdrietig van als je met je zuurverdiende centen een nieuw terras laat leggen.

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Service verlenen, leveren van slechte tegels

  Niet wat je verwacht

  Wij hebben de tegel optimum Fiammato silver van excluton besteld. Dit leek op het oog een mooie sterke tegel. Koop dit niet!! Alles wat in aanraking komt met de tegel trekt er direct in. Gebruik zeker geen voegmortel, dit heeft al onze tegels totaal aangetast. Het zit hierdoor vol met lelijke vlekken. Ook krijtstreep (om de tegel op maat te kunnen snijden) gaat niet meer van de tegel af. Wij hebben een tuin vol tegels met gele cijfers en lijnen die met geen mogelijkheid te verwijderen zijn. Volgens excluton is niks mis met de tegel. In de omschrijving staat vuilwerend maar dat is absoluut niet zo. Heel veel spijt van deze aankoop.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijk

  Slecht bedrijf

  klachten en service worden in alle opzichten genegeerd

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  tegels, klinkers en klachten afhandeling

  Klantenservice staat klein geschreven

  Helaas kan ik alleen maar afraden van Excluton. Na meermaals contact met Excluton klantenservice moet ik helaas vaststellen dat klant tevredenheid erg klein geschreven staat binnen deze organisatie. De geleverde terras bestrating (110m2 - 120x60) is met de tijd zo krom als bananen geworden, 1,5 cm en meer verschil op de hoeken. En Excluton weigert zich in alle vormen om hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Wij blijven nu zitten met de ellende en zullen noodgedwongen een advocaat moeten inschakelen aangezien Excluton klantenservice niet bereid is om naar ons verhaal te luisteren. Ze schuiven alles af op de verkopende tussen partij (die geen klacht wil indienen). Als producent mag je verwachten dat ze zelfstandig zorg dragen voor goede producten en vanzelfsprekend klachten hierover in behandeling nemen. Echt te schandalig voor woorden dat Excluton haar klanten zo in de steek laat. Zorg voor een oplossing en hou je klanten tevreden!

  Reactie van Exclution;

  Excluton neemt reclamaties serieus, wij vragen u alleen juridisch de juiste weg te volgen en de reclamatie te plaatsen bij het bedrijf waar u ons product heeft aangeschaft.
  Indien de betreffende Excluton dealer van mening is dat de reclamatie gegrond is en het geen normale slijtage, verwerkings- of gebruiksschade betreft, zal hij deze met alle van belang zijnde informatie bij ons indienen waarna onze aftersales manager de reclamatie zal beoordelen en eventueel oplossen.

  Met vriendelijke groet,

  Michel V

  Na 3x aangegeven dat de verkopende partij geen gehoor geeft blijven ze bij bovenstaand standpunt en reageren niet meer op nieuwe mails. Ze houden zich continue voor de domme en geven bewust geen gehoor op de gegronde klacht.

  Sterke punten
  Levering, daarmee is dan ook alles gezegd.

  Zwakke punten
  - Afschuiven van klachten
  - Nog niet bereid zijn om de klacht zelfstandig te beoordelen
  - Niet reageren op mails
  etc.

Bezoek Excluton

Schrijf een review