Reviews over Stratenmakers


  Tegels breken bij leggen

  Review over Excluton

  Het is dat 0 sterren niet mogelijk is, maar wat een slecht bedrijf is dit zeg. Tegels breken onder je handen, zitten zelfs al gebroken in de verpakking. En dan lekker makkelijk terug verwijzen naar de retailer. Schuld ligt niet bij de dealer, Excluton zelf levert slechte kwaliteit tegels. En dan een claim afwijzen, omdat je kapotte tegels in het pak moet laten zitten. Beetje lastig hè, als ze kapot gaan tijdens het verwerken (door een ervaren hovenier!). Ze proberen recht te praten wat krom is. Zo ontkom je makkelijk aan je verantwoording door het terug te leggen bij de dealer. Excluton, tijd dat jullie zelf de zaken op orde krijgen en klanten met klachten tegemoet komen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit tegels
  Slechte klantenservice

  Zeeeer slechte kwaliteit tegel

  Review over Excluton

  Wij hebben de Noviton betonart tegels gekocht. Na drie maanden heeft het bovenste losgelaten. De beschrijving wat ze geven is dus niet correct. Helemaal geen stevige tegels. Na lange discussie en mail contact hebben wij uiteindelijk ons geld met veel moeite terug gekregen.

  Sterke punten
  Geen!!!

  Zwakke punten
  Alles is slecht bij excluton!!

  Sales

  Review over Stratenmaker van Dijk

  Hello!

  Sterke punten
  Hello!

  Zwakke punten
  Hello!

  Excluton Noviton (coating)

  Review over Excluton

  Van begin af aan problemen met loslatende coating. Via leverancier aangekaart. Excluton aanvaard de aansprakelijkheid en komt met een voorstel. Dit is echter totaal niet toereiken en Excluton weigert nader tot elkaar te komen. Leverancier komt met een aanvullende vergoeding die eigenlijk van Excluton zou moeten komen. Wat een waardeloze service van Excluton die op de hoogte zijn van de problemen met deze tegels.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Waardeloze. after sales service

  achtertuin bestrating gedaan

  Review over John van Assen Sierbestrating

  Goed personeel,harde werkers. Er word steeds rekenening gehouden met wensen.
  wordt achteraf gevraagd of je tevreden bent of nog op-of aanmerkingen,
  Laten alles netjes achter

  Sterke punten
  punctueel, goed personeel

  SLECHT! Komt niet overeen!

  Review over Excluton

  Hadden buiten een foto gemaak van de tegel die geleverd moest worden. De geleverde kleur week totaal af!
  Koop hier NOOIT! Service zeer slecht.
  Ook waren een aantal tegels kapot.

  Sterke punten
  Openingstijden

  Zwakke punten
  Totaal GEEN service!

  Excluton tegels brokkelen af

  Review over Excluton

  Bij het uitpakken van de tegels waren er al meer dan 10 kapot.Afgebrokkeld.
  Deze zijn retour gegaan en hebben andere tegels gekregen via Huzink in Geesteren.
  Een aantal weken nadat de tegels door een vakbekwaam hovenier in de tuin zijn gelegd beginnen de tegels af te brokkelen.
  Hier heb ik de leverancier Huzink mee geconfronteerd maar die ontkent alle aansprakelijkheid en zegt dat het afbrokkelen en andere spontane beschadigingen(het lijkt of de tegels spontaan uit elkaar vallen)
  heel normaal is en dat dit bij de firma Huzink in de monsteropstelling ook het geval is.
  Daarna heb ik contact opgenomen met Excluton rechtstreeks maar in eerste instantie reageren die helemaal niet.Uiteindelijk ( na een stuk of 6 emails) antwoord van Excluton waarin zij proberen duidelijk te maken dat de verantwoordelijkheid niet bij Excluton ligt maar bij de retailer ( Huzink)
  Maar Huzink heeft de tegels niet gemaakt,dus dat is niet correct.
  De retailer en de producent Excluton spelen elkaar de bal toe en de consument is de dupe.
  EXCLUTON VERKOOPT WILLENS EN WETENS ROTZOOI EN VERSCHUILT ZICH VERVOLGENS ACHTER DE RETAILER.
  wat een stelletje laffe honden. KOOP GEEN PRODUCTEN VAN EXCLUTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie review

  Goedkoop is duurkoop

  Review over Slim Bestraten

  Meer dan 25% breuk en niet tot enige oplossing bereid. Waardeloos en blijkt maar weer goedkoop is duurkoop

  Zwakke punten
  Gekocht is pech gehad

  Top!

  Review over Stratenmaker van Dijk

  Onze stratenmaker was Top!
  Meedenkend, netjes en correct.
  Hij heeft alles voortreffelijk uitgevoerd.
  Wij kunnen hem zeker aanbevelen.

  Sterke punten
  Correct

  Tamelijk service, bij retour 10 procent minder

  Review over Kippersluis

  Het service is tamelijk. Je krijgt weinig informatie en voelt je je gehaast omdat ze snel van je af willen zijn. Er wordt weinig informatie gegeven over retourneren en wordt nooit gezegd dat bij retourneren van producten, krijgt men 10 procent minder geld terug.

  Sterke punten
  Goed aanbod

  Zwakke punten
  Service en informatie

  Nero-tegels Excluton brokkelen na aantal dagen spontaan af!

  Review over Excluton

  Ook ik heb een vergelijkbare ervaring als dat mensen eerder schreven (zie ik helaas nu pas). Wij hadden 60x60x3 cm Nero betonnen terrastegels van Excluton besteld. Na 2,5 maand wachten ontvingen wij een 'nieuwe levering'. Tegels zagen er prima uit, geen mankementen, geen schades. Maar... een week nadat de tegels gelegd waren (en NIET aangetikt waren met hamer o.i.d.), begonnen er spontaan stukjes van af te breken! Zowel aan de randen als in het oppervlak. Contact gezocht met Excluton, maar die zeggen inderdaad niet verantwoordelijk te zijn!? Terwijl het HUN tegels zijn!? En ook de leverancier, in dit geval Nusierbestrating, neemt geen verantwoordelijkheid, die zegt dat er altijd wel een plekje in het oppervlak kan zitten. Maar dit is veel ernstiger. De helft van de tegels van het terras is beschadigd. Kortom: Het zijn kwalitatief slechte betontegels, en zowel Excluton als Nusierbestrating verdienen een zware onvoldoende, omdat ze allebei het probleem niet erkennen en en geen verantwoordelijkheid nemen.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit betontegel. Nemen geen verantwoordelijkheid, nemen de klacht niet serieus, nemen de klacht niet aan.

  waardeloos!!

  Review over Slim Bestraten

  BESTEL NIET BIJ SLIMBESTRATEN!!! DOE HET NIET!! JE KRIJGT ER SPIJT VAN!!!
  Ik heb meer dan 100m2 tegels besteld incl. 5% snij en breukverlies. Ik vroeg nog of dit genoeg was en niet 10% nodig was maar dat hoefde echt niet, het ging hier echter om B-kwaliteit tegels. Er werden 5 pallets geleverd waar er in totaal 29 tegels kapot van zijn dit is meer dan een hele pallet kapot en dus ook meer dan 5% breuk! 20% breuk.
  Men wil 100,- retour geven of een tegel in een hele andere maat leveren waar ik niks mee kan aangezien 90x90 perfect is voor alle paden die ik in mijn tuin heb. Ze kunnen deze tegel niet naleveren en ik wil dus €700,- als compensatie zodat ik wat ik tekort ga komen alsnog op een andere site duurder kan bijkopen.
  Hier willen ze niet in meegaan maar ze bieden helaas ook geen passende oplossing. Ik wil dat deze klacht wordt opgelost naar alle redelijkheid, ik heb voor bijna €3000,- tegels gekocht maar kan zo de tuin niet afmaken, de tegelzetter heeft dit ook nog nooit meegemaakt.

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit leveren

  Gebreken aan stenen wordt niets mee gedaan

  Review over Slim Bestraten

  A kwaliteit tegels gekocht bij slimbetraten. Er bleek nog al wat te mankeren aan de tegels. Allemaal vlekjen en afwijkende strepen op de tegels. Vervolgens schrijft slimbestraten een behandeling voor, echter helpt de behandeling niet, sterker nog het probleem is alleen maar verergerd. Vervolgens zegt slimbestraten helaas is je eigen risico en jammer dan. Ik verwacht een betere service van een bedrijf.
  Dan heb ik het nog niet eens gehad over het grote verschil in afmetingen van de tegels, ondanks A kwaliteit, die klacht heb ik niet gemeld bij slimbestraten, dus hoor je mij ook niet over.de service van slimbestraten is zeer slecht te niemen en ik adviseer om niets te bestellen bij slimbestraten.

  Zwakke punten
  Slechte service en tevens worden A kwaliteit stenen verkocht terwijl het hele slechte kwaliteit is.

  Excluton Delft tegel ZEER SLECHT

  Review over Excluton

  Excluto levert zeer slechte tegels (Delft motief) begonnen na twee weken al gaatjes te vertonen. Fabricagedatum feb 2021. Expertiserapport afgeven zonder echt fysiek gekeken te hebben. Onder bestratingskosten uit proberen te komen, omdat het bij levering al mankementen zouden zijn. Echt heel vreemde houding en slechter kan niet. Dhr Michel Verheij van Excluton bv neemt als fabrikant totaal geen verantwoordelijkheid danwel moeite om klachten over zijn slechte product juist op te lossen, maar verschuilt zich achter de retailer die vervolgens weer wijst naar Excluton. Ze zijn zeker nog niet van mij af. Oplichters, niet intrappen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review

  Nooit meer !

  Review over Stratenmaker van Dijk

  In eerste instantie blij met de tegels die hij op onze oprit had gelegd - maar toen wij hem voor meer werk hadden ingehuurd en het niet helemaal lekker ging begon de ellende. Tegels los, nieuw gras zag er na een maand al niet meer uit en altijd maar beloven om terug te komen. Nu is hij zogenaamd failliet ...

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  komt beloftes niet na, haast nooit te bereiken aan de telefoon, komt soms gewoon niet - zonder het even door te geven.

  Waardeloos bedrijf, bedriegers

  Review over Slim Bestraten

  Nadat we voor ruim 4000 euro materialen hadden gekocht blijkt 20m2 keramische tegels niet bruikbaar. Ach zeiden ze dit komt doordat het handelskwaliteit is. Dus dikke pech. Ik had dit kunnen weten als ik doorgeklikt had op het woord handelskwaliteit. HIerover wordt niet gepraat dus wordt er dus over de rug van klanten vies geld verdiend. Ga niet met ze in zee, jammer van je geld en je gezondheid

  Sterke punten
  snel leveren

  Zwakke punten
  kwaliteit en misleiding van de klant

  Waardeloos bedrijf, bedriegers

  Review over Slim Bestraten

  Nadat we voor ruim 4000 euro materialen hadden gekocht blijkt 20m2 keramische tegels niet bruikbaar. Ach zeiden ze dit komt doordat het handelskwaliteit is. Dus dikke pech. Ik had dit kunnen weten als ik doorgeklikt had op het woord handelskwaliteit. HIerover wordt niet gepraat dus wordt er dus over de rug van klanten vies geld verdiend. Ga niet met ze in zee, jammer van je geld en je gezondheid

  Sterke punten
  snel leveren

  Zwakke punten
  kwaliteit en misleiding van de klant

  Slechte tegels

  Review over Excluton

  Wij hebben de exclution soft comfort Nero besteld. Al het vuil, zand, voetstappen en vegen blijft erop liggen. Het is een ramp. De stratenmakers die het gelegd hebben met 25 jaar ervaring. Wisten niet wat ze zagen. Een poreuze tegel, gloednieuw gelegd en ziet eruit alsof het er al 30 jaar ligt. Fabrikant gemaild maar mailt niet terug. Word je toch. Verdrietig van als je met je zuurverdiende centen een nieuw terras laat leggen.

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Service verlenen, leveren van slechte tegels

  Niet wat je verwacht

  Review over Excluton

  Wij hebben de tegel optimum Fiammato silver van excluton besteld. Dit leek op het oog een mooie sterke tegel. Koop dit niet!! Alles wat in aanraking komt met de tegel trekt er direct in. Gebruik zeker geen voegmortel, dit heeft al onze tegels totaal aangetast. Het zit hierdoor vol met lelijke vlekken. Ook krijtstreep (om de tegel op maat te kunnen snijden) gaat niet meer van de tegel af. Wij hebben een tuin vol tegels met gele cijfers en lijnen die met geen mogelijkheid te verwijderen zijn. Volgens excluton is niks mis met de tegel. In de omschrijving staat vuilwerend maar dat is absoluut niet zo. Heel veel spijt van deze aankoop.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijk

  Kijk uit met de levering!!!

  Review over Slim Bestraten

  Kijk uit met de levering!!!
  Goed bereikbaar en behulpzaam bij de bestelling, maar bij de levering moet je als consument ervoor zorgen dat een 18 meter vrachtwagen door een woonwijk heen kan rijden, anders krijg je het niet thuis geleverd. Ieder bedrijf weet dat je in een woonwijk met een kortere vrachtwagen moet leveren, maar Slimbestraten vind dat je als consument, zelf moet inschatten of de vrachtwagen erdoor kan (want wij consumenten weten wel hoe groot de draaicurve moet zijn van een enorme vrachtwagen) of de wegen moet verbreden in je wijk, anders krijg je de levering aan het begin van je wijk, in plaats van aan huis.

  Sterke punten
  Bereikbaar en behulpzaam wanneer je iets wilt bestellen

  Zwakke punten
  Te kwader trouw wanneer ze iets moeten leveren. Wijzen je op algemene voorwaarden die zeggen dat het de verantwoordelijkheid is van een consument om te zorgen dat een 18 meter vrachtwagen door een woonwijk heen kan rijden. Nemen absoluut geen verantwoordelijkheid voor hun belachelijke aannames.

  Hopeloos ongelijk en kapot geslagen tegels

  Review over Kom stratenmakersbedrijf

  Straatwerk ligt schots en scheef, loopt verkeerd af en vele tegels heeft hij beschadigt
  Hij had beloofd na 4 weken inzakken terug te komen als het niet bijgetrokken was.
  Hij komt niet en uiteindelijk veel excuses dat z,n knieën kapot zijn, dat hij enorme privé problemen heeft.
  Hij kon zich niet druk maken over mijn problemen dus ik moet maar iemand anders inhuren
  Geld had hij ook niet dus kon ook niets teruggeven

  Trap er svp niet in want je blijft belazerd achter
  (Als zijn verhaal klopt zal hij ook geen werken meer aan kunnen nemen maar ik twijfel aan het verhaal)

  Sterke punten
  Geen of misschien zijn babbel

  Zwakke punten
  Prutswerk, onbetrouwbaar

  Slechtste bedrijf ooit!!

  Review over Slim Bestraten

  Geen communicatie met de klant en komen hun afspraak niet na. Ik krijg pas een dag later een bericht dat mijn bestelling ergens anders is geleverd. Vervolgens zeggen ze dat de transporteur niet naar het adres kon komen en daarom op een parkeerhaven heeft achtergelaten. 500 meter verder van mijn huis!
  Ik ben er naar toe gegaan om te kijken en wat zie ik de verpakking is helemaal opengescheurd en een paar tegels zijn weggehaald. En wie is hier verantwoordelijk voor? Jullie!
  Het staat ook nog eens naast de afval container van irado. Dit kunnen jullie echt niet maken! Ik heb zelf al die tegels moeten vervoeren naar mijn tuin. Plus al het zand die ik erbij heb besteld.
  Jullie geven helemaal niks om jullie klanten. Lekker makkelijk om te zeggen dat het niet jullie verantwoordelijkheid is.
  Als ik jullie niet een bericht had gestuurd wist ik niet eens dat de tegels daar stonden.
  Wanneer zouden jullie het zeggen pas als alles gestolen was.
  Ik raad jullie aan niemand!!!

  Sterke punten
  Geen sterkte punten

  Zwakke punten
  Geen communicatie tussen de klant
  Komen afspraken niet na
  Geen waardering voor de klanten
  Lekker makkelijk om te zeggen: We hebben het bezorgd het is niet meer ons verantwoordelijkheid. Met andere woorden zoek het lekker zelf uit!

  Misleidend bedrijf, manipuleren klant door negatieve reviews weg te laten

  Review over Slim Bestraten

  Na contact te hebben gehad met de klantenservice van slimbestraten.nl besloten om een A-klasse tegel te bestellen. Toen ze eenmaal geleverd waren was er ontzettend veel kalkuitbloei, maar de tegels waren nog niet gelegd. Ze konden er echter niks aan doen.
  Ze misleiden de klant door het aan te bieden onder een zwarte tegel: Luxe tuintegel SE 60x60x5cm Black (#7217), ook zijn de gebruikersfoto's misleidend.
  Mijn beoordeling en foto's worden niet bij de tegel gepost, omdat je dan schrikt van hoeveel kalkuitbloei er is. Op geen enkele tegel is de 'originele zwart' kleur te zien.

  Zwakke punten
  - Niet eerlijk naar de klant! Misleiding door manipulatie van beoordelingen. Mijn negatieve beoordeling komt niet bij de tegel te staan.
  - Gooien alles op 'kalkuitbloei is normaal'
  - Ze helpen je totaal niet met je klacht

  Slecht bedrijf

  Review over Excluton

  klachten en service worden in alle opzichten genegeerd

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  tegels, klinkers en klachten afhandeling

  Klantenservice staat klein geschreven

  Review over Excluton

  Helaas kan ik alleen maar afraden van Excluton. Na meermaals contact met Excluton klantenservice moet ik helaas vaststellen dat klant tevredenheid erg klein geschreven staat binnen deze organisatie. De geleverde terras bestrating (110m2 - 120x60) is met de tijd zo krom als bananen geworden, 1,5 cm en meer verschil op de hoeken. En Excluton weigert zich in alle vormen om hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Wij blijven nu zitten met de ellende en zullen noodgedwongen een advocaat moeten inschakelen aangezien Excluton klantenservice niet bereid is om naar ons verhaal te luisteren. Ze schuiven alles af op de verkopende tussen partij (die geen klacht wil indienen). Als producent mag je verwachten dat ze zelfstandig zorg dragen voor goede producten en vanzelfsprekend klachten hierover in behandeling nemen. Echt te schandalig voor woorden dat Excluton haar klanten zo in de steek laat. Zorg voor een oplossing en hou je klanten tevreden!

  Reactie van Exclution;

  Excluton neemt reclamaties serieus, wij vragen u alleen juridisch de juiste weg te volgen en de reclamatie te plaatsen bij het bedrijf waar u ons product heeft aangeschaft.
  Indien de betreffende Excluton dealer van mening is dat de reclamatie gegrond is en het geen normale slijtage, verwerkings- of gebruiksschade betreft, zal hij deze met alle van belang zijnde informatie bij ons indienen waarna onze aftersales manager de reclamatie zal beoordelen en eventueel oplossen.

  Met vriendelijke groet,

  Michel V

  Na 3x aangegeven dat de verkopende partij geen gehoor geeft blijven ze bij bovenstaand standpunt en reageren niet meer op nieuwe mails. Ze houden zich continue voor de domme en geven bewust geen gehoor op de gegronde klacht.

  Sterke punten
  Levering, daarmee is dan ook alles gezegd.

  Zwakke punten
  - Afschuiven van klachten
  - Nog niet bereid zijn om de klacht zelfstandig te beoordelen
  - Niet reageren op mails
  etc.