Slim Bestraten

SlimBestraten.nl SlimBestraten.nl is al jaren de specialist in hoge kwaliteit natuursteen tuintegels en natuursteen binnenvloeren. Dit is ook het juiste adres voor natuursteen muurafdekkers, natuursteen muursteenstrips, sierbestrating, klinkers, metselstenen, rijplaten, keerwanden en betonplaten.

Slim Bestraten Reviews

  Pas op! Koop hier geen tegels!

  Zeer slechte service! Wij hebben verschillende tegels geleverd gekregen. Na hierover gebeld te hebben werd ons verteld online een klacht in te dienen. Wij hebben toen een reactie gekregen met een verhaal waarom het wel dezelfde tegels waren en dat in de voorwaarden staat dat je tegels met en zonder facetrand kan krijgen. Terwijl dit helemaal niet om een facetrand ging maar om daadwerkelijk een verschillende tegel waarbij er tegels waren met totaal verschillende randen die dus absoluut niet aan elkaar passen en je enorm leg verschillen krijgt, wat ook niet in hun voorwaarden staat. Nadat ik meer dan 2,5 week bezig ben geweest reactie te krijgen en telkens werd beloofd terug gebeld te worden, wat maar niet gebeurde werd ik afgescheept met de meest lullige reden. Namelijk doordat wij een deel van de tegels al hadden verwerkt we de tegels hebben geaccepteerd en ze daarom niets meer voor ons gaan doen. Zelfs terwijl wij onmogelijk van te voren dit hadden kunnen zien omdat de tegels helemaal verpakt zijn in pallets en plastic en de tegels aan elkaar gestapeld liggen op de pallets, waardoor je niet alle tegels kunt zien. Je kunt dus dit pas zien op het moment dat je tegels gaat leggen of ze er allemaal een voor een eerst af tilt, wat natuurlijk onmogelijk is. Maar toch verschuilen ze zich met deze achterlijke regel achter elk verantwoordelijkheidsgevoel en zijn ze absoluut niet welwillend, klantvriendelijk of maar enigszins bereid mee te denken met ons als klant. Ik raad het absoluut af om hier iets te kopen, wat een waardeloos bedrijf met een waardeloze service!

  Niet aan beginnen

  Tegels B keuze Wildverband besteld.
  Krijg matige tegels (prima is Bkeuze)
  In 2 maten. Ok maar uhhhh hoe leg ik daar Wildverband mee?
  Dat kan met minimaal 3 verschillende maten.
  Na klacht en wat heen en weer mailen is de conclusie.
  Ja meneer u moet de tegels zelf op maat maken De product beschrijving stelt dat u soms de tegels zelf pasklaar moet maken.😂😂😂
  Ja natuurlijk ik moet bij ieder straatwerk dingen zelf pasklaar maken.
  Maar dat is iets anders dan tegels door moeten zagen om überhaupt Wildverband te kunnen leggen.
  Waardeloos bedrijf Niet aan beginnen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Nooit hier tegels bestellen

  Je wordt belazerd waar je bij staat. Ik zou hier geen tuin tegels bestellen. Heb 3 (!!!) maanden geleden een bestelling gedaan voor tuin tegels. Alles is geregeld om de tuin te laten doen over een week of 2. Volledige aanbetaling gedaan. Word ik gemaild dat de tegels ‘niet meer leverbaar zijn’ zonder duidelijke reden. Maar ze zijn wel zo ‘lief’ om een compleet ander alternatief aan te bieden in een totaal andere kleur. En dan moet ik zogenaamd blij zijn dat ze meedenken?! Natuurlijk ben ik boos, wat is dit voor onbetrouwbare onzin!? Geld terug en elders op zoek, want wie weet of hun alternatief wel leverbaar gaat zijn? Misschien krijg ik de dag van tevoren een mailtje dat die ook niet meer in voorraad zijn…

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Alles.

  Nooit, echt nooit bestellen!!!

  Tegels besteld, bevestigd gekregen én betaald.
  Waren niet uit voorraad leverbaar zoals wel vermeld op de site maar dit was voor ons geen probleem dus de stratenmaker heeft ingepland de week na levering te beginnen.
  3 werkdagen voor de leveringsweek krijgen we echter ineens een mail dat het product niet leverbaar is.
  Het geboden alternatief was een compleet andere kleur dus gebeld naar de mogelijkheden en wat blijkt... geen enkele andere tegel in hun gehele assortiment is leverbaar!
  Op de vraag waarom dit pas 3 dagen van te voren wordt gemeld omdat we nu wel een probleem hebben krijg ik alleen als antwoord. Ja dat is lastig mevrouw dat snap ik....
  Oh en of ik wel 1 tot 2 weken op terugbetaling van mijn geld wil wachten...
  Goedkoop is in dit geval niet alleen duurkoop maar pure oplichterij als geen enkele tegel leverbaar blijkt terwijl dit wel op de site staat!!!

  Sterke punten
  Snel het geld binnen halen met prachtige beloften

  Zwakke punten
  Beloften vervolgens niet nakomen en niets doen om tegemoet te komen

  !50 tegels met 10% uitval

  Bij Slimbestraten 150 tegels afgenomen

  Bij Slimbestraten 150 bestelt. B keuze, inhoudende de optie, dat beschadigde en onoverkomelijke gebreken vergoed worden.
  Bij levering waren er een aantal met zichtbare transportschade. Bij de levering waren er 2 extra bijgeleverd vanwege transportschade. In feite al 4 te weinig.
  Door ziekte, corona van de stratenmaker en mijzelf en het feit dat door schaarste van personeel kon niet direct met de actie van het leggen worden begonnen.
  Bij het uitleggen, bleek, dat er 15 tegels zodanige gebreken vertoonden, dat die niet bruikbaar waren. Stukken afgebroken en diepe putten in het bovenvlak. 3 van deze tegels konden door verzagen gedeeltelijk worden gebruikt, zodat er dus nog 12 defecte tegels overbleven Ik heb foto's gemaakt, deze in een brief verwerkt en gezonden naar het adres in Culemborg.
  Na bijna 2 weken dezelfde brief nogmaals verzonden, waarna beide brieven terugkwamen met de aantekening, dat die niet besteld konden worden. Hierna na een korte tijd dezelfde brief per aangetekende brief gezonden. Ook deze kwam als onbestelbaar retour.
  Bellen lukte intussen niet omdat na minimaal 45 minuten wachttijd de verbinding wordt verbroken.
  Na veel zoeken op internet kwam ik op het mailadres aftersale. Op mijn mail kwam wel snel antwoord, maar met een afwijzing van mijn verzoek om genoegdoening. Ondanks de gekozen B keuze, moeten de tegels wel oogbaar en bruikbaar zijn en 10% uitval teveel. Hierna kreeg ik nog een mail, dat mijn claim te laat was, namelijk 5 maanden na levering en dat ik de zending direct had moeten controleren op gebreken. De tegels op pallets geleverd en niet stuk voor stuk afgeladen, dus directe controle kan niet.
  Een eis om de tegels direct uit te leggen is niet altijd mogelijk, Dat mijn melding niet “op tijd” binnenkwam is natuurlijk een drogreden. Slimbestraten is heel handig in het ontwijken van contact. Zelfs de meest ijverige postbode kan mijn brieven niet kwijt op het enige adres wat bekend is. Telefonisch contact wordt onmogelijk gemaakt en er moet inventief gezocht worden om toch iemand van Slimbestraten te kunnen benaderen.
  Het product ordinaire betontegel is geen bederfelijke waar. De versheid wordt ook niet bij levering niet belengrijk. Er zit geen sticker op met THT en/of gebruiken voor datum X. Ook niet leggen voor datum X. Reclames over tekortkomingen voor datum X.
  Dat de post een waarschuwing geeft voor het adres is tevens tekenend voor de handel en handelswijze van Slimbestraten.

  Sterke punten
  Snel afwijzen in mail, nadat ik na 3 brieven waarvan 1 aangetekend had gestuurd, die geweigerd werden.

  Zwakke punten
  Klagen over het feit, dat ik pas 5 maanden na levering reclameerde.
  De oorzaak daarvan heb ik ruimschoots uitgelegd.
  Een betontegel is geen bederfelijke waar en moet zonder verwerking zelfs dezelfde zijn.

  Komen afspraken niet na

  Eerste contact was prima, kreeg snel de offertes en uiteindelijk onze klinkers bij Slim bestraten besteld.
  Klinkers kreeg ik samen met 2 geannuleerde big bags zand in week 36 geleverd. ( 6 september )
  Hiervan heb ik gelijk een melding gemaakt en het zou zsm opgehaald worden.
  Na 1 week weer contact opgenomen, wachttijd gemiddeld +30min, zou terug gebeld worden maar helaas. Elke week daarna contact opgenomen waarna ik terug gebeld zou worden. Wacht nog steeds op het eerste telefoontje.
  Op 28 september via de site een klacht in gediend. Ook hier heb ik nog meer van gehoord.
  Het is nu 6 weken later,week 42, en de 2 big bags staan tot grootte ergenis nog steeds voor de deur.
  Inmiddels beginnen de buren te klagen en heeft de gemeente ook al contact gezocht over de status. Hier zit je dus niet op te wachten.
  Een goed bedrijf leverd niet alleen maar lost ook dingen op die niet goed gaan. Daar kan je als bedrijf het verschil in maken. Helaas is dat bij Slim bestraten niet het geval.
  Een grote tegenvaller en zou het aan iedereen afraden om hier wat te bestellen.

  Goedkoop is duurkoop

  Meer dan 25% breuk en niet tot enige oplossing bereid. Waardeloos en blijkt maar weer goedkoop is duurkoop

  Zwakke punten
  Gekocht is pech gehad

  waardeloos!!

  BESTEL NIET BIJ SLIMBESTRATEN!!! DOE HET NIET!! JE KRIJGT ER SPIJT VAN!!!
  Ik heb meer dan 100m2 tegels besteld incl. 5% snij en breukverlies. Ik vroeg nog of dit genoeg was en niet 10% nodig was maar dat hoefde echt niet, het ging hier echter om B-kwaliteit tegels. Er werden 5 pallets geleverd waar er in totaal 29 tegels kapot van zijn dit is meer dan een hele pallet kapot en dus ook meer dan 5% breuk! 20% breuk.
  Men wil 100,- retour geven of een tegel in een hele andere maat leveren waar ik niks mee kan aangezien 90x90 perfect is voor alle paden die ik in mijn tuin heb. Ze kunnen deze tegel niet naleveren en ik wil dus €700,- als compensatie zodat ik wat ik tekort ga komen alsnog op een andere site duurder kan bijkopen.
  Hier willen ze niet in meegaan maar ze bieden helaas ook geen passende oplossing. Ik wil dat deze klacht wordt opgelost naar alle redelijkheid, ik heb voor bijna €3000,- tegels gekocht maar kan zo de tuin niet afmaken, de tegelzetter heeft dit ook nog nooit meegemaakt.

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit leveren

  Gebreken aan stenen wordt niets mee gedaan

  A kwaliteit tegels gekocht bij slimbetraten. Er bleek nog al wat te mankeren aan de tegels. Allemaal vlekjen en afwijkende strepen op de tegels. Vervolgens schrijft slimbestraten een behandeling voor, echter helpt de behandeling niet, sterker nog het probleem is alleen maar verergerd. Vervolgens zegt slimbestraten helaas is je eigen risico en jammer dan. Ik verwacht een betere service van een bedrijf.
  Dan heb ik het nog niet eens gehad over het grote verschil in afmetingen van de tegels, ondanks A kwaliteit, die klacht heb ik niet gemeld bij slimbestraten, dus hoor je mij ook niet over.de service van slimbestraten is zeer slecht te niemen en ik adviseer om niets te bestellen bij slimbestraten.

  Zwakke punten
  Slechte service en tevens worden A kwaliteit stenen verkocht terwijl het hele slechte kwaliteit is.

  Waardeloos bedrijf, bedriegers

  Nadat we voor ruim 4000 euro materialen hadden gekocht blijkt 20m2 keramische tegels niet bruikbaar. Ach zeiden ze dit komt doordat het handelskwaliteit is. Dus dikke pech. Ik had dit kunnen weten als ik doorgeklikt had op het woord handelskwaliteit. HIerover wordt niet gepraat dus wordt er dus over de rug van klanten vies geld verdiend. Ga niet met ze in zee, jammer van je geld en je gezondheid

  Sterke punten
  snel leveren

  Zwakke punten
  kwaliteit en misleiding van de klant

  Waardeloos bedrijf, bedriegers

  Nadat we voor ruim 4000 euro materialen hadden gekocht blijkt 20m2 keramische tegels niet bruikbaar. Ach zeiden ze dit komt doordat het handelskwaliteit is. Dus dikke pech. Ik had dit kunnen weten als ik doorgeklikt had op het woord handelskwaliteit. HIerover wordt niet gepraat dus wordt er dus over de rug van klanten vies geld verdiend. Ga niet met ze in zee, jammer van je geld en je gezondheid

  Sterke punten
  snel leveren

  Zwakke punten
  kwaliteit en misleiding van de klant

  Kijk uit met de levering!!!

  Kijk uit met de levering!!!
  Goed bereikbaar en behulpzaam bij de bestelling, maar bij de levering moet je als consument ervoor zorgen dat een 18 meter vrachtwagen door een woonwijk heen kan rijden, anders krijg je het niet thuis geleverd. Ieder bedrijf weet dat je in een woonwijk met een kortere vrachtwagen moet leveren, maar Slimbestraten vind dat je als consument, zelf moet inschatten of de vrachtwagen erdoor kan (want wij consumenten weten wel hoe groot de draaicurve moet zijn van een enorme vrachtwagen) of de wegen moet verbreden in je wijk, anders krijg je de levering aan het begin van je wijk, in plaats van aan huis.

  Sterke punten
  Bereikbaar en behulpzaam wanneer je iets wilt bestellen

  Zwakke punten
  Te kwader trouw wanneer ze iets moeten leveren. Wijzen je op algemene voorwaarden die zeggen dat het de verantwoordelijkheid is van een consument om te zorgen dat een 18 meter vrachtwagen door een woonwijk heen kan rijden. Nemen absoluut geen verantwoordelijkheid voor hun belachelijke aannames.

  Slechtste bedrijf ooit!!

  Geen communicatie met de klant en komen hun afspraak niet na. Ik krijg pas een dag later een bericht dat mijn bestelling ergens anders is geleverd. Vervolgens zeggen ze dat de transporteur niet naar het adres kon komen en daarom op een parkeerhaven heeft achtergelaten. 500 meter verder van mijn huis!
  Ik ben er naar toe gegaan om te kijken en wat zie ik de verpakking is helemaal opengescheurd en een paar tegels zijn weggehaald. En wie is hier verantwoordelijk voor? Jullie!
  Het staat ook nog eens naast de afval container van irado. Dit kunnen jullie echt niet maken! Ik heb zelf al die tegels moeten vervoeren naar mijn tuin. Plus al het zand die ik erbij heb besteld.
  Jullie geven helemaal niks om jullie klanten. Lekker makkelijk om te zeggen dat het niet jullie verantwoordelijkheid is.
  Als ik jullie niet een bericht had gestuurd wist ik niet eens dat de tegels daar stonden.
  Wanneer zouden jullie het zeggen pas als alles gestolen was.
  Ik raad jullie aan niemand!!!

  Sterke punten
  Geen sterkte punten

  Zwakke punten
  Geen communicatie tussen de klant
  Komen afspraken niet na
  Geen waardering voor de klanten
  Lekker makkelijk om te zeggen: We hebben het bezorgd het is niet meer ons verantwoordelijkheid. Met andere woorden zoek het lekker zelf uit!

  Misleidend bedrijf, manipuleren klant door negatieve reviews weg te laten

  Na contact te hebben gehad met de klantenservice van slimbestraten.nl besloten om een A-klasse tegel te bestellen. Toen ze eenmaal geleverd waren was er ontzettend veel kalkuitbloei, maar de tegels waren nog niet gelegd. Ze konden er echter niks aan doen.
  Ze misleiden de klant door het aan te bieden onder een zwarte tegel: Luxe tuintegel SE 60x60x5cm Black (#7217), ook zijn de gebruikersfoto's misleidend.
  Mijn beoordeling en foto's worden niet bij de tegel gepost, omdat je dan schrikt van hoeveel kalkuitbloei er is. Op geen enkele tegel is de 'originele zwart' kleur te zien.

  Zwakke punten
  - Niet eerlijk naar de klant! Misleiding door manipulatie van beoordelingen. Mijn negatieve beoordeling komt niet bij de tegel te staan.
  - Gooien alles op 'kalkuitbloei is normaal'
  - Ze helpen je totaal niet met je klacht

  WAARDELOOS BEDRIJF

  Wat een slecht bedrijf. Bestel je 68m2 aan tegels en blijkt 20-25m2 kapot geleverd te zijn. Als je dan belt en vraagt om compensatie dan wordt er gemaild: ''had je moeten kijken op de werf, wordt alles klaargezet'' Ja zeker mooi verhaal, pakken ze het per tegel voor je in? ook als ik vraag om compensatie of om het op te halen, alles op eigen kosten? En dan gooien op een ''restpartij'', dat kan zo zijn, maar je verkoopt toch geen troep of wel? Echt bestel hier niet, dom om te schijten!

  Zwakke punten
  - service
  - voorwaarden
  - Waardeloze helpdesk

Bezoek Slim Bestraten

Schrijf een review