Slim Bestraten

SlimBestraten.nl SlimBestraten.nl is al jaren de specialist in hoge kwaliteit natuursteen tuintegels en natuursteen binnenvloeren. Dit is ook het juiste adres voor natuursteen muurafdekkers, natuursteen muursteenstrips, sierbestrating, klinkers, metselstenen, rijplaten, keerwanden en betonplaten.

Slim Bestraten Reviews

  Komen afspraken niet na

  Eerste contact was prima, kreeg snel de offertes en uiteindelijk onze klinkers bij Slim bestraten besteld.
  Klinkers kreeg ik samen met 2 geannuleerde big bags zand in week 36 geleverd. ( 6 september )
  Hiervan heb ik gelijk een melding gemaakt en het zou zsm opgehaald worden.
  Na 1 week weer contact opgenomen, wachttijd gemiddeld +30min, zou terug gebeld worden maar helaas. Elke week daarna contact opgenomen waarna ik terug gebeld zou worden. Wacht nog steeds op het eerste telefoontje.
  Op 28 september via de site een klacht in gediend. Ook hier heb ik nog meer van gehoord.
  Het is nu 6 weken later,week 42, en de 2 big bags staan tot grootte ergenis nog steeds voor de deur.
  Inmiddels beginnen de buren te klagen en heeft de gemeente ook al contact gezocht over de status. Hier zit je dus niet op te wachten.
  Een goed bedrijf leverd niet alleen maar lost ook dingen op die niet goed gaan. Daar kan je als bedrijf het verschil in maken. Helaas is dat bij Slim bestraten niet het geval.
  Een grote tegenvaller en zou het aan iedereen afraden om hier wat te bestellen.

  Goedkoop is duurkoop

  Meer dan 25% breuk en niet tot enige oplossing bereid. Waardeloos en blijkt maar weer goedkoop is duurkoop

  Zwakke punten
  Gekocht is pech gehad

  waardeloos!!

  BESTEL NIET BIJ SLIMBESTRATEN!!! DOE HET NIET!! JE KRIJGT ER SPIJT VAN!!!
  Ik heb meer dan 100m2 tegels besteld incl. 5% snij en breukverlies. Ik vroeg nog of dit genoeg was en niet 10% nodig was maar dat hoefde echt niet, het ging hier echter om B-kwaliteit tegels. Er werden 5 pallets geleverd waar er in totaal 29 tegels kapot van zijn dit is meer dan een hele pallet kapot en dus ook meer dan 5% breuk! 20% breuk.
  Men wil 100,- retour geven of een tegel in een hele andere maat leveren waar ik niks mee kan aangezien 90x90 perfect is voor alle paden die ik in mijn tuin heb. Ze kunnen deze tegel niet naleveren en ik wil dus €700,- als compensatie zodat ik wat ik tekort ga komen alsnog op een andere site duurder kan bijkopen.
  Hier willen ze niet in meegaan maar ze bieden helaas ook geen passende oplossing. Ik wil dat deze klacht wordt opgelost naar alle redelijkheid, ik heb voor bijna €3000,- tegels gekocht maar kan zo de tuin niet afmaken, de tegelzetter heeft dit ook nog nooit meegemaakt.

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit leveren

  Gebreken aan stenen wordt niets mee gedaan

  A kwaliteit tegels gekocht bij slimbetraten. Er bleek nog al wat te mankeren aan de tegels. Allemaal vlekjen en afwijkende strepen op de tegels. Vervolgens schrijft slimbestraten een behandeling voor, echter helpt de behandeling niet, sterker nog het probleem is alleen maar verergerd. Vervolgens zegt slimbestraten helaas is je eigen risico en jammer dan. Ik verwacht een betere service van een bedrijf.
  Dan heb ik het nog niet eens gehad over het grote verschil in afmetingen van de tegels, ondanks A kwaliteit, die klacht heb ik niet gemeld bij slimbestraten, dus hoor je mij ook niet over.de service van slimbestraten is zeer slecht te niemen en ik adviseer om niets te bestellen bij slimbestraten.

  Zwakke punten
  Slechte service en tevens worden A kwaliteit stenen verkocht terwijl het hele slechte kwaliteit is.

  Waardeloos bedrijf, bedriegers

  Nadat we voor ruim 4000 euro materialen hadden gekocht blijkt 20m2 keramische tegels niet bruikbaar. Ach zeiden ze dit komt doordat het handelskwaliteit is. Dus dikke pech. Ik had dit kunnen weten als ik doorgeklikt had op het woord handelskwaliteit. HIerover wordt niet gepraat dus wordt er dus over de rug van klanten vies geld verdiend. Ga niet met ze in zee, jammer van je geld en je gezondheid

  Sterke punten
  snel leveren

  Zwakke punten
  kwaliteit en misleiding van de klant

  Waardeloos bedrijf, bedriegers

  Nadat we voor ruim 4000 euro materialen hadden gekocht blijkt 20m2 keramische tegels niet bruikbaar. Ach zeiden ze dit komt doordat het handelskwaliteit is. Dus dikke pech. Ik had dit kunnen weten als ik doorgeklikt had op het woord handelskwaliteit. HIerover wordt niet gepraat dus wordt er dus over de rug van klanten vies geld verdiend. Ga niet met ze in zee, jammer van je geld en je gezondheid

  Sterke punten
  snel leveren

  Zwakke punten
  kwaliteit en misleiding van de klant

  Kijk uit met de levering!!!

  Kijk uit met de levering!!!
  Goed bereikbaar en behulpzaam bij de bestelling, maar bij de levering moet je als consument ervoor zorgen dat een 18 meter vrachtwagen door een woonwijk heen kan rijden, anders krijg je het niet thuis geleverd. Ieder bedrijf weet dat je in een woonwijk met een kortere vrachtwagen moet leveren, maar Slimbestraten vind dat je als consument, zelf moet inschatten of de vrachtwagen erdoor kan (want wij consumenten weten wel hoe groot de draaicurve moet zijn van een enorme vrachtwagen) of de wegen moet verbreden in je wijk, anders krijg je de levering aan het begin van je wijk, in plaats van aan huis.

  Sterke punten
  Bereikbaar en behulpzaam wanneer je iets wilt bestellen

  Zwakke punten
  Te kwader trouw wanneer ze iets moeten leveren. Wijzen je op algemene voorwaarden die zeggen dat het de verantwoordelijkheid is van een consument om te zorgen dat een 18 meter vrachtwagen door een woonwijk heen kan rijden. Nemen absoluut geen verantwoordelijkheid voor hun belachelijke aannames.

  Slechtste bedrijf ooit!!

  Geen communicatie met de klant en komen hun afspraak niet na. Ik krijg pas een dag later een bericht dat mijn bestelling ergens anders is geleverd. Vervolgens zeggen ze dat de transporteur niet naar het adres kon komen en daarom op een parkeerhaven heeft achtergelaten. 500 meter verder van mijn huis!
  Ik ben er naar toe gegaan om te kijken en wat zie ik de verpakking is helemaal opengescheurd en een paar tegels zijn weggehaald. En wie is hier verantwoordelijk voor? Jullie!
  Het staat ook nog eens naast de afval container van irado. Dit kunnen jullie echt niet maken! Ik heb zelf al die tegels moeten vervoeren naar mijn tuin. Plus al het zand die ik erbij heb besteld.
  Jullie geven helemaal niks om jullie klanten. Lekker makkelijk om te zeggen dat het niet jullie verantwoordelijkheid is.
  Als ik jullie niet een bericht had gestuurd wist ik niet eens dat de tegels daar stonden.
  Wanneer zouden jullie het zeggen pas als alles gestolen was.
  Ik raad jullie aan niemand!!!

  Sterke punten
  Geen sterkte punten

  Zwakke punten
  Geen communicatie tussen de klant
  Komen afspraken niet na
  Geen waardering voor de klanten
  Lekker makkelijk om te zeggen: We hebben het bezorgd het is niet meer ons verantwoordelijkheid. Met andere woorden zoek het lekker zelf uit!

  Misleidend bedrijf, manipuleren klant door negatieve reviews weg te laten

  Na contact te hebben gehad met de klantenservice van slimbestraten.nl besloten om een A-klasse tegel te bestellen. Toen ze eenmaal geleverd waren was er ontzettend veel kalkuitbloei, maar de tegels waren nog niet gelegd. Ze konden er echter niks aan doen.
  Ze misleiden de klant door het aan te bieden onder een zwarte tegel: Luxe tuintegel SE 60x60x5cm Black (#7217), ook zijn de gebruikersfoto's misleidend.
  Mijn beoordeling en foto's worden niet bij de tegel gepost, omdat je dan schrikt van hoeveel kalkuitbloei er is. Op geen enkele tegel is de 'originele zwart' kleur te zien.

  Zwakke punten
  - Niet eerlijk naar de klant! Misleiding door manipulatie van beoordelingen. Mijn negatieve beoordeling komt niet bij de tegel te staan.
  - Gooien alles op 'kalkuitbloei is normaal'
  - Ze helpen je totaal niet met je klacht

  WAARDELOOS BEDRIJF

  Wat een slecht bedrijf. Bestel je 68m2 aan tegels en blijkt 20-25m2 kapot geleverd te zijn. Als je dan belt en vraagt om compensatie dan wordt er gemaild: ''had je moeten kijken op de werf, wordt alles klaargezet'' Ja zeker mooi verhaal, pakken ze het per tegel voor je in? ook als ik vraag om compensatie of om het op te halen, alles op eigen kosten? En dan gooien op een ''restpartij'', dat kan zo zijn, maar je verkoopt toch geen troep of wel? Echt bestel hier niet, dom om te schijten!

  Zwakke punten
  - service
  - voorwaarden
  - Waardeloze helpdesk

Bezoek Slim Bestraten

Schrijf een review